Ens trobaras a la Plaça d'Ocata nº11 del Masnou
Horari de 17h a 20h de dilluns a divendres
i de 10h a 14h divendres i dissabtes

oxydum@oxydum.com
627 524 080 / 661 269 583


divendres, 13 de desembre del 2013

Bon Nadal i feliç any 2014!



Ja fa 3 anys que Oxydum va obrir les seves portes a la Plaça d'Ocata, coincidint amb l'arribada de les festes. Per això, quan arriben, per a nosaltres, La Mireia i l'Ari, ens fan reflexionar amb tot el que ha passat aquest any i el que esdevindrà el següent...és un exercici molt necessari, ja que és engrescador i alhora gens fàcil dur a terme un projecte així en els temps que estem vivint.
Hem de dir-vos que seguim creixent com artistes, que aquest últim any hem treballat en allò que ens agrada més, crear lliurement les nostres idees, objectes útils per les nostres i vostres cases, espais que valoreu molt i que conjuntament hem fet que siguin una mica més especials.
Per tot això, aquest proper any el veiem com una pujada, una superació, un repte. La rampa que un cop recorreguda amb empenta ens dispararà a allà on volem ser.
Amb la obertura de les nostres dues webs, www.oxydum.com i www.nicknom.com, el proper gener 2014, sortirem al mercat del disseny fet a mà amb la certesa que oferim productes exclusius, autèntics i de qualitat.

Volem desitjar-vos el mateix a tots vosaltres, que no defalliu, que tingueu sort en els vostres reptes.
Gràcies a tots els que creieu amb nosaltres i a cada mà oberta que trobem en el camí.

Bones Feses a tots!

Ari i Mireia