Ens trobaras a la Plaça d'Ocata nº11 del Masnou
Horari de 17h a 20h de dilluns a divendres
i de 10h a 14h divendres i dissabtes

oxydum@oxydum.com
627 524 080 / 661 269 583


dilluns, 23 de gener del 2012

Taller de Patchwork, bossa per agulles de fer mitja

Hola a tots,
Després d'aquestes festes tan mogudes per tots nosaltres, hem volgut deixar aquest mes de gener sense gaire tallers, per poder recuperar l'aler i posar la botiga apunt per aquest any que comença.
Com us hem anat avançant a algunes que us heu interessat pels propers tallers, el més de Febrer estem preparant cosetes per aprendre tècniques relacionades amb la restauració. Això us ho concretarem en pocs dies.
Ara, ja no podem estar més temps sense prendre un pastisset i un cafè amb vosaltres, així que proposem una activitat senzilla per totes aquelles que us agrada cosir i també per les que esteu encisades en el món de la llana, doncs això us serà molt útil.
Es tracta de fer una bossa per guardar i transportar amb comoditat les agulles de fer mitja, serveix per protegir-les del cops al caure i per no perdre mai cap parella.
Aprendrem a fer un patró senzill i a cosir a màquina, així que si el que vols és només provar la teva habilitat,  també pot ser un regal molt maco per aquella àvia, mare o amiga que fa mitja.

El preu del taller és de 24€, el material està tot inclòs.
Els dies de realització són:  
Dimecres 25 de Gener 17h a 20'15h
Dimecres 1 de Febrer  17h a 20'15h
Dissabte 11 de Febrer 10h a 13'30h

Recordar-vos també, que tot tipus d'agulles i material per teixir el trobareu a entre troques,
on en breu arribaran noves llanes!
Us deixem aquesta imatge d'un exemple del que podeu fer: